Thursday, July 29, 2010

Seni kuni on päike soe, seni on pidu sa blogi edasi loe.

Tunneli lõpus paistab valgus, see on rong.

1 kuu veel , 1 kuu veel ja on jälle kool. Võtame veel viimast!
Väga raske on kirjutamist alustada, sest vahepeal on juhtunud palju ja samas mitte midagi.


Mario sinu suvi pole suvi, kui sa lapsi ei hoia, eksju ?

Call me NANNY911. Nii see on ja nii see jääb. Nendest ei saa üle ega ümber. See on traditsioon ma olen sellega harjunud. Võtsin koti pihku ja punuma - Keilasse. 2 - mursasuud vastu vaatamas. Sealne elu oli igav, võõrad, venelased. Minu jaoks täielik pommikas, kuigi vedas sessuhtes, et paar sugulast olid ka sinna kanti ära eksinud. Nemad siis jäid öömajale, aga no magamisest midagi välja ei tulnud. ÕKVALE NAKATI JUUMA. Egas midagi, me kolm kui kõik võrukad läksime siis nüüd Keila baare, kõrtse,pubisi,klubisi vallutama. ( Mina, Timmo, Keimar) Linna mööda kombates sai lauldud üle linna, ühtlasi ka magavaid alkasse üles äratatud. Kuid siis, kuid siis - ohoo - kõrts Alibi. Väljas oli 4-6 inimest ja sees oli 1 - see oli ka baarman. LAHE ! Käisime sees seal lasti ka mingit Modern Talkingut või jõululaule. Kus juures, kui sisse astusime käiski see laul "....et sulab alati, esimene lumi....sa püüa kuidas tahad, ikka kaob ta sul käest..." Täielik Mr.Happyman pidi see diskor, kui nii tohib öelda, olema. Alibi seljataha jäetud leidsime sealt lähedusest ( Keskväljakult ) väikse kamba, kes samuti laulsid, kuid ei mäleta mida ja jõid. Meie maitse, astume ligi ! Oi seal kambas oli karvaseid ja sulelisi. Ausalt ka, üks oli ennast roheliseks draakoniks / konnaks maskeerunud. Ega ma ka tol hetkel nii hästi aru saanud. Igatahes oli tegu ikkagi 18+ kambaga. No meie vanuse keskmist oleks arvutama hakanud siis kuskil nii 22+ ? Ei saanud kaua juua nendega, kui äkki tuli meie sõber G4S (loe gei peni jess) tulid siis lähemale ja ütlesid, et: "koristage oma läbu ja oodake, politsei on kohe siin." Me saime aru, et nad olid juba ennem meil silma peal hoidnud, aga no õnneks, pidid nad kohe jalga laskma, sest kirikuplatsil käis mingi väike tülitsemine, siis läksid nad sinna, sest jõime, mis me jõime aga omavahel me ei tülitsenud ja kätega kallale ei läinud. Ja siis edasi läks kamp laiali. Tln'na omad läksid minema, ma läksin korteri juurde tagasi ja sugulased kadusid veel omakorda kuhugi mujale korterisse.

Tere hommikust ! - Ma tahan süüa, Mario. Jep, see kes nüüd hommikul ilusti süüa küsis ei olnud mitte mina vaid üks põngerjatest. Nendega nalja ei ole, peab tegema, muidu mõtlevad veel midagi välja, mida minu vastu pöörata. Vot siis on tsirkus barcelona. Oli ju reede - peole !
Kannu kõrts - Hellad velled, super! Loodame, et inimesi ka on, erinevalt Alibile. Ootasin õe ära ja minek. Kõige pealt muidugi olin kuskil täielikult ERROR naiste seltskonnas. 4 Naist 1 mees ja see ka mina. Enne Kannu minekut oli vaja ikka paar punamütsikese kokteili teha. Et sealne viibimine natukenegi lõbusam oleks. Sõitsime sinna, läksime sisse võtsime jooki, tantsisime, nagu ikka. Täiesti normaalne. Aga no, mingi Hellad Velled mulle ikka ei istu. Ma rohkem klubi inimene. Mis mul meelde jäi neist oligi "...mulle meeldib, käed üles tõsta plaksuga..." Muidugi see naiste seltskond millest ma rääkisin ei olnud mingi cosmopolitan. Seal olid ligi 30a. Ja mõni juba hirmutas mind..... - hoidsin kaugemale.

Keilas viibisin 7 päeva ehk umbes-täpselt 1 nädal. Kodu poole sõites muidugi jäime politseile kiiruseületamise eest vahele, aga vedas politseionu oli nii tubli ja tegi ainult hoiatuse ( kirj. ) ja andis 2 rinnamärki " Mina pole katsejänes!" Lahee...ja olingi jälle kodus, peaaegu.

Jäin veel toopäev Võrru. Võrus kohe võeti vanakat ja mindi GP'sse. Mängiti piljardit ja mõni ka hasartmänge.

Nüüd, kui ma lõplikult kodus olin teatas Atu mulle, et kohe järgmine päev on minek. Minek Pärnu. Jeee - no children - no parents ! Kott uuesti kätte ja minek. Pärnu sõitsime mingi 2.5h pluss otsisime kohta rannas, kuhu telkima jääda, 2 tundi ! Oli reedene päev, kuumalaine oli alanud kraadiklaas alla 25 ei kukkunud öösel ka veel kasvas. Kuni lõpuks leidsime väga-väga halva koha võrreldes eelmise aastaga. Pmst jäime sellisesse kohta, kust inimesed kõndisid randa, selline tee vms. Merest ca 200m kaugel. Too õhtu lasti siis jalad latva. Ei saa öelda, et seinale, sest seinu polnud. Puhati joodi viskit , räägiti kui si** koht see on jne. Järgmine päev olime rannas, külm õlle, naised, päike, vesi, liiv õaaaah nämm - iga mehe daydream. Kuid siis, sai kõigil Pärnust villand ja tõmmati oksad kokku ja Võrtsjärve äärde. Mida rohkem mandrile sisse sõitsime seda kuumemaks läks. Vahepeal oli väljas 31,32 kraadi. No ei jõudnud olla, koguaeg pidi õlle näpus olema, et JANU kustutada. Aga kuna meil oli hea väike naljakas seltskond, siis naljapuudust polnud. Leidi GuGe oli meil kambas, hirmu polnud. Otsisime nüüd ka kohta, sest olime tee unustanud. 2-aastat tagasi sai käidud, aga tee meelest selle ajaga. Küsisime teed kohalikelt vaarika müüjatelt, kes meile 2 karpi ka muidugi pähe sokutasid.
Ja leidsimegi vana hea rahuliku koha, *khm* rahuliku, jõudsime sinna rahvast elu palju, aga no õnneks saime ilusti telkimis koha jne, sest sealsed olid rohkem kõik ainult ujumas, kui telkimas. Muidugi oli ka mingi sünnipäeva kamp, kellega õhtul kogemata liitusi(me)n. Kuksi ja Jaanusega sai järve ääres räägitud selliseid jutte, et ma mõtlesingi, et minust saab ärimees ja, et ma olen üleelanud 2 sõda ja 2 masu. Nii tarka aeti ja muidugi ka jälle tipsutati. Sest ikkagi oli ju puhkus, kes see kainena ennast ilusti sääskede keskel välja puhkab, ah ? Edasi läksime varjualla. Mitte, et sadama oleks hakanud, aga seal oli meil pingid ja värgid. Keerati ka juba automaki nivood valjemaks. Jõime Kuksiga ise juba parajalt kapsad. Peale jooki polnud joodi kurgivett nagu ennemuistselaal. Ja siis tulid meie juurde mingid peolised ja hakati rääkima ns tantsiti natuke ja joodi jälle ja siis leidis sõber KuKe endale mingi venelasest sõbra kes talle herneid pakkus ja juttu jagas. Nemad jäid lõkke äärde rääkima mina, aga olin sattunud PORNOGRAAFIA TÖÖSTUSSE. Otseselt, seal mängiti mängu milleks on Baila, teate eks ? - Muidugi teate. Igatahes, mina tol hetkel mängust aru ei saanud, peale selle, et mehed pidid koguaeg jooma ja naised lahti riietuma. Vahepeal oli mõni täiesti paljas( naine ) Sis ma sain aru juba, et no cmon mingi perv ma pole, kes sinna vahtima jääbki siis ma läksin ära välja. Kuigi ma olin telgis olnud vist mingi ligi 1h ( Ärge mõelge, et see 1h ajal aint paljad naised olid, ei seal räägiti ns ka juttu, kus pärit jne küsimusi oli palju. ) Läksin siis välja kuulasin ka KuKe ja venest sõbra viimaseid puhanguid ja no hakkaski see pidu ka läbi saama, kell oli vist 4,5.
Hommik ! Ei, ei mitte hommik, kus Ibumaxi saab. Mis IBUMAXI, KUST AKUT SAAB ! Jah, auto aku oli kongreetselt jälle tühjaks saanud, nii et see enam tööle ei läinud. Õnneks olid meil kaasas "krokodillid" et teise auto akult voolu saada. Saime voolu neilt, kelle telgis ma olin olnud öösel, aga no Thank You Godness, et öö oli et ma midagi eriti ei näinud, need naised olid ju puhta kõõrdsilmadest rellakad. Iuuuu. Auto töötas ruttu asjad kokku ja minek. Tee peal veel viimased õlud ja tunnikese pärast olimegi juba kodumail jälle. Tan om elu hää.

Vahepeal on olnud muidugi ka erinevaid lõpetamisi. Aga need on kõik joomingud, millest pole vist eraldi lahti mõtet rääkida. Ja tööl sai ka käidud nädalake, väike taskuraha teenitud.
Aga muidugi mis toob suvi kaasa on ju ... uued sõbrad , muidugi ! Kellega siis veel pidutseda, kui mitte tutnoi sõpradega. Vanad juba hallid ja väsinud. Hämmastavalt võib vist jälle jumalat tänada, et uued sõbrad on kõik tüdrukud. 3 ilusat ja head sõpra. Isebell, Ave ja Liisu. Kõik nad on väga šarmantsed. Nendega on lausa lust olla. Pigem tuleb endal julgusest puudus, kui neil. Tüdrukud on korralikud, ei joo *khm* köha, ei suitseta! Hiljuti meil just oligi Ave sünnipäev. Pidas ta Tamula ääres kuskil suvilas. Seltskond oli väike ja hubane, vahepeal käis muidugi mõned "taksod" aga nemadki olid vist laheda. Sorri ma ei mäleta.

No selliseid saunaõhtuid ja õllevõtmisi tuleb ikka ette. Vahepeal ka võrkpalli mängimisi jne. Nagu ikka suvi siin Kagu-Eestis.

Seekordne postitus mingit n.ö huumorit kaasa ei toonud, rääkis ainult joomisest minu arust. Aga nii see on olnud ka siiani. Ciao praegu ! Proovin nüüdsest rohkem kirjutada , tihedamini, et paremini asjad meeles oleks ja et lähemalt ja põhjalikumalt saaks rääkida.

No comments:

Post a Comment