Sunday, October 11, 2009

Viskit ! Viskit !

"...Ja minu najal vaid seisab
see terve tsirkus koos
Ma hoolsalt raamatuid täidan
areeni all büroos"


Eesti mees on laululind. See nädalavahetus oli Hardi Von Tiitusel sünnipäev. Kõik algas nii lahedalt, aga lõppes veel hullemalt ! :D Teate , me vaevu jõudsime maanteelt maha keerata, kui meie auks juba motikatel süüted sisse keerati. Need olid Taavet , Tauno , Hardi.
Hardi ja Tauno olid need põhilised kurjajuured neil oli sünnipäev. Neil kõigil olid omapärased masinad, aga vingeim oli minu arvates Taavetil no see külgkorv mis tal sinna külge, oli monteeritud, see oli nagu "Tuhkatriinu" kõrvitsast tõld. Veetlev ja kompaktne, aga samas täiesti ohtlik.
Olgu, saime siis 500m sõita, kuni tuli esimene ja eelviimane peatus noortekeskus! Ma arvan , et nii mõnegi jaoks tundus, see sõit + kohale jõudmine, kui muinasjutt. Bruno jaoks aga mitte. Täiesti lihttavaline tsikkel koos pool mädanenud külgkorviga, külgkastiga oleks vist õigem öelda. Igatahes, narri meest mitte mehe mütsi. Noortekas, sees oli rahvast. Seal oli kõiki Liinasi Tiinasi , Meeliseid Teeleseid :D See pole just väga õige , aga pidi riimi minema. Kõik olid nii hasardis, kes mängib *prnn*prnn* xbox'ga oma ralli mängu (kaasaarvatud Bruno) , teised aga mängisid legodega ja kolmas seltskond need rääkisid lihtsalt diivanil "musta kroonikat". Saabus toit, kes sõi 1-2 kartult, kes aga kerjas juurde. Lauas nalja ja nilbusi ei visatud jäädi inimlikkuse piiridesse.
Hardi: Viimane paber ! Viimane paber ! (lehvitas puhtvalge kempsupaberiga ringi ja lällas) Tegelikult oli aga hoopis tegu mänguga. Igaüks pidi siis sealt paberirullist tõmbama endale just nii palju paberit, kui keegi arvas vaja minevat. Tauno koonerdas võttis lehekese ( 2 kihiline ). Aga seal need tibid, need ehmusid vist päris ära , et ongi viimane ja hoia seda ka kui sitta pilpa pääl. Triinu, see ahmis endale meetreid, Marin tagatargemaks usun , et see võttis mitmeid meetreid. Tegelikult oli asilihtne , nii mitu tiiru saad selle paberiga ümber näpu teha nii palju ütled enda kohta omadussõnu.
Tauno : Heavy mees, tsikliguru ! - Tegelikult seda ta ka on.
Oligi Bruno aeg, no nagu teate on Bruno meil selline viks ja viisakas ja vaikne. Bruno ütles, et on naljamees, aga mitte sitakott.
Ahjaa, siis tulid need imelikud iseloomustused.
Teele : Airi ei meeldi mulle ! - no kurat, me teame seda isegi , aga tahest tahtmata peab meeldima.
Üks ees teine taga .
Airi : Liina ei meeldi mulle.
Ja nii sujuvalt saigi see mäng läbi, kedagi ei huvitanud need mängud põhiline oli - kuna saab juua ? Palju viina on ? Öömaja saab ? Need küsimused vaevasid nii mõndagi meist.
Tegelastest rääkides oli seal erinevate sugude esindajaid. Oli naisi , oli mehi , oli kesksugu jne.
Üks imelik tegelane oli Maksim ( ma loodan , et kirjutasin õigest ) viskab natuke R.Rannapit ja Bamboocha segu. Ahjaa naised ta sõidab Fordiga ! Bruno aga vett ei joo ja Fordiga ei sõida.
Oletame , et kõik see noorteka värk on möödas ja olema oma mõtetega juba Hardi Von Tiituse majas. No maja on selline NSV , nõukaaegne kortermaja, aga terve maja kuulub neile. Seega ruumi palju naabreid ei tülita va 80a vanaema, kes on kurt - tumm - invaliid.
Kuulge-kuulge keerab juba. Kaugelt võis juba ära kuulda 8 krõksu. Just nimelt avati joogid !
Pidu võis alata, aga kauaks. Esimesed kustumised, esimesed roobid põrandal - iuiuiuiu. Naised olid vapsee hoos. 0.5l Viru Valge läks nagu tina tuhka. Aga eks see jook tegi oma mõju , 15min pärast viina joomist olid nad juba nägu naerul ja lõid kõvast jenkat. Kujunesid vaikselt kambad.
Lauldi elutoas , kes mängisid arvutis mingit jubedat Guitar Hero "Legends of Rock" mängu ja kolmandad need minu lemmikud : koomas tegelased. Kes pildusid iga sammu pealt mõne nilbuse. Bruno ise oli veel suhteliselt kaine ja mõistis teiste muresi. Aaa muredest rääkides, siis ma teeks nüüd küll suure suure aplausi Brunole. Saate aru Bruno on mees oma parimates aastates ja kaitses noori , alaealisi tüdrukuid karmi, seksuaal kaldustega Meelise käest. Meelise puhul kehtis tol päeval selline reegel : Panen kõike mis liigub, katsun kõike mis elab. Nii ta siis alustas pits viina alla, suur hingetõmme ja lähenes mõnele tüdrukule pannes oma käe ümber või halvimal juhul üldse kuhugi mujale. Bruno lahendab tavaliselt probleemi sõnadega ja jätab käed välja, sest niigi oli tol ajal parasjagu käed jalad tööd täis. Oli vaja valada jooki, kõditada kedagi jne.
Aga Meelis hoiatas mind, et teeb mulle tagasi , ma tõesti loodan , et ta mult prilllauda kodunt ära ei võta, sest see oleks halvim mis minuga juhtuda saaks. Vahepeal hakkas siis rahunema asi. Maksimid ja Joelid olid kuskil outside ja no oma rahavas oli in corpore. Libistati aqua vitae't ja oldi rahulik.
Aeg oli käes, kus lahkusid vastassoo esindajad. Juss, Jane, Airi , Helen , Kerttu. Asi tõmbas ära imelikuks. Ruumi jäi 5 poissi 1 tüdruk. Aga no kauaks on 5 poisile 1 tüdrukut. Seega ütlesin mina , Bruno kohe asjast ära ja hakkasin vaikselt tiksuma kuskil diivanil olles ja üritasin kuidagigi olla. Ootasin juba hommikut.
Hommik - Tere hommikust öeldi Hardi emale, kes juba usinasti meile mingeid praekartuleid tegi :D Naljakas , eksole ? Ja kui ma õigesti mäletan umises ta tasakesti sööki tehes sellist viisijuppi kaasa : ka-liiina-planka-mulll-mull- mull - mull .
Läksime siis joodikuid tervitama, kust kõik magasid. Hardi oli ainuke kes veel ärkvel olles ropsis, end enda voodipesu enda toa täis. Vaene tema, sest tuba juba mingi masin ei pese nagu peseb nõusi nende hõbe "Zanussi" nõudepesumasin. Seal olemine hakkas juba ära tüütama, kõik ühed ja samad lõustad, parmu hais , rõve. Joodi kohv ja lasti minekut. Öeldi ka paar hüvastijätu soovi , ning lahkuti.
Bruno oli nüüd värskes Co2 käes, ei pidanud enam kannatama seda CH4 jne mis seal sees toas oli. Ma arvan, et see saastatus tase seal toas oli sama mis kuskil New Yorgis tipptunnil.
Peagi tuli , auto ja sai ära sooja , sest väljas oli - 3 kraadi ! Till tõmbus juba krimpsu.
Enam ei jõua Bruno väsinud. Lõpetan selle Tiituse ja Tauno sünnipäeva lühihalva kokkuvõtte.

Ahjaa, mõtlemisainet nendele , kes mõtlevad alatasa vasakule .

Andero ütleb:
kle kas rando bmx korrs või?
oiram. ütleb:
kumm vaja peale panna , aga mul pole olnud viitsimist.
Andero ütleb:
oled ona vend ikka veel või ?

Kuulas : Power Hit radiot.

No comments:

Post a Comment